4 Nisan 2011 Pazartesi

kiralık daire cenneti

Ormanlar Aydos doğru proje yanında inşa  kiralık daire edilen, yürüme yolları 450 metrekare, açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortları, kaykay alanı, yapay bir kafeterya gibi sosyal tesisleri olan, bin 630 metrekare gölet. Özel bölümleri depo arkasında her kiralık daire apartman için ayrılmıştır. Binaların çatı yüzde 50'i yeşil alan olarak kiralık daire planlanmıştır. 475 araç garaj metro inşa ediliyor. Proje, 24 saat güvenlik hizmeti verilecek, her eve bir hırsız alarm ve yangın dedektörü bulunmaktadır.

Emlak Projeleri

Bu proje, ekonomik yapı için çok önemli bir motivasyondur. Mali boyutu milyar dolarları aşacak bu projede, projeyi yüklenen firma, duyduğu güven neticesinde bu projenin altına girmeye karar vermiş ve başaracağına inanmıştır. Bu inançta rolünüz son derece büyük ve önemlidir. Böyle uluslararası satılık daire seviyedeki bir proje, kamunun kaynakları hiç kullanılmadan çöplük olarak bilinen alanın en efektif şekilde kullanılması sağlanmıştır. Ayrıca bu itibar projenin üretiminden kazanılacak gelirin bir kısmının kamuya aktarılması ve kamu giderlerini desteklemesi sağlanacaktır.     Bu nevi projeler, daha önce satılık daire gerçekleşmiş bazı ülkelerde, ancak devletin desteği ile uzun yıllar sonra kar’a geçebilme noktasına ulaşmıştır. Bu projede, projeyi üstlenen, projeyi organize eden ve bu sonuca satılık daire  ulaşan her kesime teşekkürü bir borç biliyoruz. Böyle bir yatırım tamamlandığında orada hemen hemen yeni bir kent oluşacağı, çok önemli iş ve istihdam imkanları yaratacağı çok açıktır. 

Emlakçıların sorunları

Senin topluluk bu mektubu vesilesiyle sizi kalp duygular seni ve tebrik biliyorum tebrik devam edecek emlak ilanları düzenleme ve başarıları için ihale dolayı da TOKİ liderliğinizde Ring Atakent'teki Uluslararası eğlence ve doğa parkı için yönetir On sizin takım. Sizin ve kurum size uluslararası çok önemsiyorum olacak proje için ihale başardık güven sayesinde gerçekleştirilmektedir emlak ilanları çöp, bu geniş bir alan olarak bilinir. Bütün önemsemelidir kamuoyu düşünüyorum. İlk, ekonomide böyle bir daralma olduğu dönemde, hayranlık böyle bir sözleşme başardı gerekir. Çok büyük bir örnek teşkil edecek bu proje son derece, kamu şeffaf ve özel sektör işbirliği içinde ihale sonucunda, kamu kaynaklarının etkin kullanımı önemlidir ne kadar emlak ilanları görmek için. Eğer organizasyon ve ülkemizde istikrar özel sektör inanıyorum, bu proje imzalamak için hazırlanmıştır.